Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 of 3.95 per pakket, Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Let op! retourzending is op eigen risico Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gsm-expert.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Gebruikte onderdelen worden niet geaccepteerd.

Stappen Retourneren Artikel:

Als u het product binnen 14 dagen wilt retourneren kunt u de volgende stappen ondernemen:

  1. Download een formulier (onderaanpagina) 
  2. Vul je gegevens, het order nummer en de reden voor retourneren (optioneel) in de aangegeven velden.
  3. Stuur deze formulier naar info@gsm-expert.nl
  4. Wij zullen het verzoek beoordelen en wij versturen jou zo snel mogelijk een antwoord terug.
  5. Na goedkeuring van het retourneer verzoek, kun je het artikel per brievenbuspakje (volgbaar) of per pakket terugsturen naar onderstaande adres.
  6. Nadat wij het artikel in goede staat ontvangen hebben, zullen wij direct de aankoopsom terugstorten.

Download hier de Formulier

Retour adres:

GSM Expert

Ferdinand bolstraat 111-H

1072LE Amsterdam

De waardering van www.gsm-expert.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 539 reviews.